OVERZICHT POSTS & ACTIVITEITEN

Vakantie kan een helend effect hebben op mantelzorgers, maar de stap effectief zetten is vaak geen evidentie. Verschillende verenigingen organiseren daarom vakanties die écht op maat zijn van mantelzorgers en hun zorgvragers.

Ben je van Aalst en zit je met een probleem of een vraag, maar weet je niet goed waarheen? Of wil je wel eens een buur helpen, maar weet je niet goed hoe je daaraan begint? Of wil je gewoon de Burenverbinder leren kennen en waar onze Zorgzame Buurt voor staat? Spring binnen op de zitdag van Burenverbinder Debbie. Tijdens...

Zorgzame Buurten Aalst organiseert samen met Seniorcity Aalst een gezellige wintermarkt in de buurt. Vanaf 15u openen we onze wintermarkt en is iedereen welkom. Er is voor elk wat wils! Kom de sfeer opsnuiven en combineer je drukke kerstboodschappen met een adempauze. Doe ideetjes op en terwijl je geniet van een glühwein of een warme chocomelk, kan...

Na het succes van vorige keer, organiseert Zorgzame Buurt Aalst een 2e inspiratieavond voor professionelen. Deze gaat door op dinsdag 21 november 2023.

Swipe met vrijwilliger Mike doorheen digitale probleempjes! Wil jij ook zo graag meepraten wanneer het over "What's App" gaat? Wil jij ook wel graag eens een leuke foto delen? Heb jij moeite om soms digitaal bij te benen? Jij bent zeker niet de enige!

Zelfzorg. Hét woord van de laatste jaren. We beklimmen met z'n allen de steile berg die het maatschappelijk leven voorstelt. Zorgzame Buurten Aalst wil jullie van de nodige tools voorzien, zodat je goed (of nóg beter) voorbereid op pad kan.