Infosessie: Bewindvoering & Zorgvolmachten

30-01-2023

Deze gratis infosessie op dinsdag 7 maart 2023 is gericht op inwoners van Aalst die meer willen weten over Bewindvoering en Zorgvolmachten. Iedereen is welkom vanaf 13u30. De infosessie start om 14u en duurt tot 15u. Van 15u tot 17u heb je de mogelijkheid om persoonlijke vragen voor te leggen aan een expert of kan je gewoon eens je verhaal doen bij gelijkgestemden.

Deze sessie is volledig gratis en wordt aangeboden door Zorgzame Buurten Aalst. Doorlopend zelfs ook nog (gratis) koffie, water en gebak aangeboden. Heeft u gelezen dat het gratis was? Anders vermeld ik het hier nog even: GRA-TIS!

Twijfel dus niet en laat deze infosessie niet aan je neus voorbij gaan! Schrijf je meteen in voor deze interessante infosessie en wees zeker van je plekje! 

Wij verwachten je in de ontmoetingsruimte van Seniorcity Aalst (gelijkvloers) vanaf 13u30. Ons adres is: Werf 7 bus 1, 9300 Aalst.

Seniorcity Aalst zijn de assistentiewoningen van i-mens en deze bevinden zich op de site van i-mens, gelegen achter het thuiszorgkantoor van i-mens (Vaartstraat 3).

Ruime parkeergelegenheid vlakbij op de Postsite (Vaartstraat)!

Schrijf je in bij Burenverbinder Debbie via 0499/99.78.32 of debbie.april@i-mens.be