Infosessie: Hoe zorg je voor jezelf als mantelzorger?

18-04-2023


Op donderdag 4 mei 2023 organiseert Zorgzame Buurten Aalst opnieuw een gratis infosessie, gericht op inwoners van centrum-Aalst. We zetten onze deuren open vanaf 13u30 en heten iedereen welkom met een hapje en een drankje (eveneens gratis). De infosessie zelf start om 14u en duurt ongeveer een uurtje. Nadien heb je de mogelijkheid om persoonlijke vragen voor te leggen aan een expert of kan je gewoon eens je verhaal doen bij gelijkgestemden.

Het einde is voorzien rond 17u.

Deze sessie is volledig gratis en wordt aangeboden door Zorgzame Buurten Aalst. Doorlopend zelfs ook nog (gratis) koffie, water en gebak aangeboden. Heeft u gelezen dat het gratis was? Anders vermeld ik het hier nog even: GRA-TIS!

Twijfel dus niet en laat deze infosessie niet aan je neus voorbij gaan! Schrijf je meteen in voor deze interessante infosessie en wees zeker van je plekje!

Wij verwachten je in de ontmoetingsruimte van Seniorcity Aalst (gelijkvloers) vanaf 13u30. Ons adres is: Werf 7 bus 1, 9300 Aalst.

Seniorcity Aalst zijn de assistentiewoningen van i-mens en deze bevinden zich op de site van i-mens, gelegen achter het thuiszorgkantoor van i-mens (Vaartstraat 3).

Ruime parkeergelegenheid vlakbij op de Postsite (Vaartstraat)!

Schrijf je in bij Burenverbinder Debbie via 0499/99.78.32 of debbie.april@i-mens.be